Метимпекс

Уебсайт и брандинг

Метимпекс е една от големите компании на нашия пазар, позиционирали се в търговията с черни метали, производството на арматурни заготовки и със стабилно присъствие в строителния сектор от 28 години. Те са добре известни в тяхната пазарна ниша и с годините са доказали своята коректност и професионализъм чрез постепенно, но устойчиво развитие на своите услуги и внедряване на автоматизация на процесите и качеството на контрола.

Метимпекс дойдоха при нас, защото бяха осъзнали нуждата си от представяне на компанията си на дигитално ниво и разширяване на разпознаваемостта на своя бранд сред по-голяма аудитория. До този момент единственият дигитален актив, с който те разполагаха, беше техния уеб сайт, който беше морално остарял и не отговаряше на изискванията на настоящата онлайн екосистема. Поради тази причина, те бяха трудно откриваеми и не можеха да се възползват от предимствата, които носи едно добро представяне в дигиталната среда. Бяха лишени  и от ползите на имиджовото позициониране сред потенциални клиенти и партньори.

Какво направихме – изработка на уебсайт и брандинг

Направихме ново лого, отговарящо на визията на компанията.

Брандирахме корпоративни елементи и фирмени автомобили, които по естествен начин постепенно във времето да натрупват видимост за бранда.

Изработихме изцяло нов уеб сайт, чиято основна цел беше да изгради представа за компанията Метимпекс в онлайн средата и да запознае нейните партньори и клиенти по лесно достъпен и бърз начин с продуктовия асортимент и ползите, които те могат да получат от високото ниво на оборудване и автоматизация на производствените процеси.

Сайтът трябваше да бъде подготвен и за по-нататъшното добро позициониране в търсачките по потребителски търсения. За тази цел направнихме проучване на ключовите думи в нишата, въз основа на него подготвихме подходяща структура, защото тя е една от нещата, които не е добре да се променят в бъдеще. Написахме SEO оптимизирано продуктово съдържание и разписахме мета описания и заглавия. Тази структура е задължителна база и условие и за едно по-нататъшно успешно развитие на маркетингове активности и провеждане на рекламни кампании в Гугъл и социални мрежи.

Подходящият дизайн и представянето на компанията, имаха за цел да представят експертен опит и доверие в бранда.

Направихме и GMB профил, съдействащ за локалната оптимизация (Local SEO)

Вързахме всички дигитални инструменти, за да подпомогнат анализа на резултатите и бъдещите рекламни дейности.