Printstudio 21

Уеб сайт, бранд визия и маркетинг

Printstudio 21 е компания, която отдавна е утвърдила своите позиции в сферата на печатната реклама и печатните решения. Нейните дългогодишни клиенти са добре запознати с качеството на услугите, отношението и сигурността, която могат да получат при изпълнение на техните заявки и работата по техните проекти.

Клиентът се обърна към нас, за да намерим начин да представим по най-добрия начин в дигиталната среда ползите и решенията, които те могат да предоставят към техните потенциални бъдещи клиенти.

Какво направихме - Уеб сайт, идентичност и маркетинг стратегия

За да постигнем целите на нашия клиент и да покажем възможностите на компанията, изградихме нов уеб сайт. Разработихме структурата и съдържанието на уеб сайта, така че да показва силните страни на компанията и да води до генериране на повече запитвания. Заложихме на консистентност на новата визия на уеб сайта и другите маркетингови и корпоративни печатни материали.

Оптимизирахме уеб сайта, така че да бъде лесно откриваем по органичен начин и да зарежда максимално бързо.

Работихме по концепцията и криейтива за корпоративното видео, което да представи компанията.

Разработихме маркетингова стратегия и маркетинг план за популяризиране на бранда, достигане до повече потенциални клиенти и представяне на имиджа на компанията и нейния потенциал.

Постигнахме висок ръст от запитвания през корпоративния уеб сайт на база съдържанието, което създадохме, и представянето на реалните възможности на компанията.