Детска дентална клиника Усмивка

Уеб сайт и разпознаваемост

Клиника Усмивка е специализирана детска дентална клиника в Пловдив, в която работят изключителни специалисти с афинитет към работата с деца. Клиниката специализира, освен в работа с по-често срещани детски дентални проблеми, така и в лечението на рядко срещани състояния и заболявания.

Клиниката разполагаше с уеб сайт, който беше остарял откъм визия и актуалност на съдържанието.

Клиентът се обърна към нас с изискване да направим нов уеб сайт, който да се разграничава коренно от стандартните и скучни стереотипи за визия на дентален кабинет. Като основен приоритет визията трябваше да отразява любовта на специалистите от клиниката към децата и умението им да ги разбират и да работят с тези толкова специфични клиенти. Трябваше да отразим и целия екип, който представлява сърцето на клиниката, да покажем възможностите им и да представим видовете лечения, с които може да се помогне на малките пациенти.

  • КЛИЕНТ:

    Детска дентална клиника Усмивка

  • ГОДИНА НА ПРОЕКТА:

    2023

  • УЕБСАЙТ:

    https://detsko-zubche.com/

Какво направихме - създадохме уеб сайт със специфична визия, която да отразява мисията на клиента

Работихме по съдържанието, структурата и визията, така че да получим едно цяло, което едновременно да показва професионализма, високата специализация и богатия практически опит на специалистите в клиниката, така и способността им да общуват на езика на своите малките пациенти. Мотото “Ние виждаме света през очите на Вашето дете” трябваше визуално да минава през цялото дигитално представяне на клиниката.

Постигнахме желаната визия от клиента в един много информативен уеб сайт, който се отличава от останалите дигитални представяния в конкретната ниша.