Ултрамаратонът K3 ULTRA

Изработка на уеб сайт

Ултрамаратонът K3 ULTRA Gold Border Race все повече набира популярност сред маратонците и хората, които обичат планината и движението, както в България, така и в съседни държави в Европа. За едно такова събитие е нужна огромна предварителна подготовка, за да се осигурят максимално добри условия за участниците. Освен значителната подготовка при записването си, маратонците се нуждаят от много подробна информация по отношение на събитието, траковете, по които ще минават, подкрепителни пунктове, изискванията и много други особености.

Уеб сайтът на K3 ULTRA към тогавашния момент, когато клиентът се обърна към нас, не отговаряше на изискванията за добре подредена информация. Това поставяше бъдещите участници пред по-трудно ориентиране при търсене на нужната информация. От нас се изискваше да преструктурираме нужните данни за състезателите, за да бъдат поднесени по най-удобния за тях начин.

  • КЛИЕНТ:

    K3 ULTRA Gold Border Race

  • ГОДИНА НА ПРОЕКТА:

    2023

  • УЕБСАЙТ:

    https://k3ultra.bg/

Какво направихме - потребителски удобен уеб сайт

Изградихме изцяло нов уеб сайт с модерна и изчистена визия в съответствие с имиджа и визията на бранда.

Подредихме и преструктурирахме информацията вътре, така че да бъде лесно намерена.

Работихме значително по потребителското преживяване и потребителската пътека вътре в сайта, за да се случва попълването на формуляри и регистрация по най-бързия и удобен начин.

Оптимизирахме уеб сайта, така че да зарежда бързо и да бъде лесно откриваем.